Honkers

Honkers

Zit je op de basisschool in groep 3 t/m 8?
Dan ben je van  harte welkom bij de Honkers!

Ongeveer 1x per 6 weken komen we op zaterdagmiddag op de Hofzolder bij elkaar. We gaan dan een leuke activiteit doen. Dat kan van alles zijn: een spel, iets creatiefs, samen iets lekkers maken of een buitenactiviteit.

De ene keer gaat het over de bijbel of geloven, de andere keer doen we iets anders. Aan het eind van het seizoen gaan we een gezellig dagje uit. De leiding wordt verzorgd door de ouders en jeugdouderling.
Als ouder ben je ongeveer 1 keer per seizoen aan de beurt. Met de Honkers willen we de kinderen informeel laten kennismaken met geloven en de kerk en met elkaar.

Data:              

zaterdag 26 september
Op zaterdag 26 september komen de Honkers weer bij elkaar voor een leuke activiteit. Dit keer een buitenactiviteit in park Goudestein (bij slecht weer in de Open Hof). Alle kinderen in de basisschoolleeftijd (groep 3 t/m 8) zijn van harte welkom! We verzamen om 15.30 uur op het grasveld bij de ingang van het park aan de Diependaalsedijk. Je kunt je vooraf opgeven bij Myriam Verhoef (06-36178156) of in de appgroep van de Honkers.

Groetjes, Myriam Verhoef

Volgende data:
zaterdag 7 november
zaterdag 12 december

de data voor 2021 worden later bekend gemaakt op de website

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten? Stuur dan een email naar Myriam Verhoef (Jeugdouderling): mmrverhoef@casema.nl