HHK, ds. C.R. Groenendijk en Hans de Kruijff

Heilig Hart Kerk, Breedstraat 3, Maarssen. Zondag van de Eenheid. Voorgangers ds. C.R. Groenendijk en Hans de Kruijff.
Inz: Wilde Ganzen

De viering zal rechtstreeks worden uitgezonden via RTV Stichtse Vecht (KPN kanaal 1332, Ziggo kanaal 44)  en via kerkdienstgemist.nl

U kunt hier een plaats reserveren via een formulier.

Er is kindernevendienst.

U kunt uw kind voor de crèche aanmelden bij Hilde de Vries (e-mail Hilde).

Op 16 januari is de oecumenische dienst in het kader van de week voor gebed van de eenheid van de kerk in de Heilig Hart Kerk. Het thema is ‘Licht in het duister’. Kerken uit het Midden-Oosten kozen het thema naar aanleiding van het tweede hoofdstuk van het Matteüs-evangelie, waarin het verhaal wordt verteld van magiërs die een bijzondere ster zagen en deze volgden. De ster bracht hen bij Jezus Christus. Jan Willem Janse, projectleider bij MissieNederland: “Als christenen worden we aangemoedigd om ook als die ster te zijn en anderen te wijzen naar Jezus. Onze verdeeldheid maakt het echter moeilijk om zelf een licht in het duister te zijn. Daarom is het belangrijk om voor eenheid te blijven bidden.”
In de week van gebed zullen van 17 t/m 22 januari ’s avonds bijeenkomsten gehouden worden van 19.15 tot ± 20 uur, zeer waarschijnlijk digitaal. Nadere details worden via de verschillende kerken in Maarssen bekend gemaakt (zie ook www.kerkpleinmaarssen.nl )

|||::
Breedstraat 3, 3603 BA Maarssen, Nederland