Elkaar ontmoeten in de Coronatijd Sectie 2 (via Zoom)

Elkaar ontmoeten in de Coronatijd
We leven met elkaar in een vreemde tijd, die onzekerheid, grote of kleine zorgen en soms ook onverwacht geluk met zich meebrengt. De afgelopen weken is er in onze gemeente gelukkig veel naar elkaar omgezien, ook vanuit het pastoraat. Even een praatje maken, een kaartje of berichtje sturen of een boodschap halen, het is fijn er voor elkaar te zijn en de verbondenheid te voelen.

Vanwege de coronacrisis zijn de huiskamerontmoetingen uitgesteld. Graag nodigen we jullie uit om elkaar in de eigen sectie te ontmoeten, via Zoom of per telefooncirkel. Het is fijn om met elkaar even bij te praten, te horen hoe ieder het heeft. Ook is het fijn om vanuit de tekst van de komende zondag bezig te zijn met een stuk bezinning. Tenslotte is het mogelijk om elkaar praktisch van dienst te zijn, al is het maar door een e-boek te delen.

We denken aan 10 a 12 deelnemers per groep.
Als u meedoet krijgt u een linkje van ons en een instructie en (telefonische) hulp als u wilt. Het is eenvoudiger dan velen (waaronder ik zelf!) dachten. Daarnaast zijn er telefooncirkels opgezet. De sectieteams hebben hard gewerkt om deze ontmoetingen mogelijk te maken.

Donderdag 25 juni 20.00 u. ontmoeting via zoom sectie 2. U/je kunt zich aanmelden bij de mensen van het pastoraat in uw sectie of bij de predikant.

We vinden het fijn om onze levens en geloof op deze manier te blijven delen, Geloven doen we samen! Doet u mee?

Namens het pastoraat, Ds. Corinne Groenendijk