OH, ds. B. Bregman (Aanwezigheid in de dienst is mogelijk waarbij beperkingen gelden voor het maximaal aantal aanwezigen i.v.m. de corona richtlijnen. Reserveren is benodigd en kan via een online systeem.)

“Deze viering wordt live uitgezonden via KerkTV en ’s middags om 16:00 uur uitgezonden via RTV Stichtse Vecht (Ziggo kanaal 44, Caiway kanaal 12 en KPN kanaal 1332). Aanwezigheid in de dienst is mogelijk waarbij beperkingen gelden voor het maximaal aantal aanwezigen i.v.m. de corona richtlijnen. Reserveren is benodigd en kan via een online systeem. De reserveringslink naar deze dienst zal opgenomen worden in de nieuwsbrief die op vrijdagavond 20:30 verschijnt. Op dezelfde tijd verschijnt de link op deze website bij de nieuwsberichten”. 

Open Hof, Kerkweg 60, Maarssen. Voorganger ds. B. Bregman.
Inz. Diaconie plaatselijk werk: Verjaardagstassen, 2e collecte kerk (en eredienst) en 3e collecte onderhoud gebouwen.

De Geest doorbreekt de grenzen die door mensen zijn gemaakt – Gods liefde is voor ieder mens en al wat leeft.
Wij vinden het in kerk gewoon, dat God en Jezus (universele) liefde betekenen voor ieder mens. Toch…? Maar Israël en Jezus hebben dat moeten leren… In theologisch taal: in de bijbel is er sprake van verruiming van het godsbeeld. In de dienst zeg ik dat de Heilige Geest spreekt door de Kanaänitische vrouw. Heel protestants eigenlijk. Ik denk dat ook wij nog steeds moeten leren ieder mens – en alwat leeft – lief te hebben. Dan zijn we waarlijk Mens op aarde.   ds Bram Bregman

|||::
Kerkweg 60, 3603 CM Maarssen, Nederland