OH, ds. J. van der Wal (Aanwezigheid in de dienst is mogelijk waarbij beperkingen gelden voor het maximaal aantal aanwezigen i.v.m. de corona richtlijnen. Reserveren is benodigd en kan via een online systeem.)

“Deze viering wordt live uitgezonden via KerkTV en ’s middags om 16:00 uur uitgezonden via RTV Stichtse Vecht (Ziggo kanaal 44, Caiway kanaal 12 en KPN kanaal 1332). Aanwezigheid in de dienst is mogelijk waarbij beperkingen gelden voor het maximaal aantal aanwezigen i.v.m. de corona richtlijnen. Reserveren is benodigd en kan via een online systeem. De reserveringslink naar deze dienst zal opgenomen worden in de nieuwsbrief die op vrijdagavond 20:30 verschijnt. Op dezelfde tijd verschijnt de link op deze website bij de nieuwsberichten”. 

Open Hof, Kerkweg 60, Maarssen. Voorganger ds. J. van der Wal.
Inz. Kerk in Actie: Algemeen werk KIA, 2e collecte kerk (en eredienst) en 3e collecte onderhoud gebouwen.

Zondag 26 juli. In Jesaja 65 staat een prachtig toekomstvisioen. Is dat alleen een visioen voor een verre, verre toekomst, waarvan je alleen maar kunt dromen? Of zit er ook een boodschap in voor ons NU? Voor mensen die goede toekomst bedreigd zien door oa. Corona en racisme?

|||::
Kerkweg 19, 3603 CL Maarssen, Nederland