OH, ds. Groenendijk, Paaswake, (Aanwezigheid in de dienst is mogelijk waarbij beperkingen gelden voor het maximaal aantal aanwezigen i.v.m. de corona richtlijnen. Reserveren is benodigd en kan via een online systeem.)

Open Hof, Kerkweg 60, Maarssen. Paaswake. Voorganger ds. C.R. Groenendijk, m.m.v. een zanggroep.

“Deze viering wordt live uitgezonden via KerkTV, en van 22:00u tot 23:00 u uitgezonden via RTV Stichtse Vecht (Ziggo kanaal 44, Caiway kanaal 12 en KPN kanaal 1332). Aanwezigheid in de dienst is mogelijk waarbij beperkingen gelden voor het maximaal aantal aanwezigen i.v.m. de corona richtlijnen. Reserveren is benodigd en kan via een online systeem. De reserveringslink naar deze dienst zal opgenomen worden in de nieuwsbrief die op vrijdagavond 20:30 verschijnt. Op dezelfde tijd verschijnt de link op deze website bij de nieuwsberichten”. 

De paaswake, op 3 april om 19.00 uur in de Open Hof, begint met het feestelijke binnendragen van de nieuwe paaskaars en het aansteken van de kleine kaarsen van de kerkgangers. Het licht van pasen breekt door. We lezen verhalen van bevrijding en gedenken en vernieuwen onze doop. Elsbeth van Wees en Herman van der Linden zullen samen met Janneke Roukema de muziek verzorgen. We starten de dienst met mooie Joodse hoopvolle muziek van de fam. Shasha.

|||::
Kerkweg 60, 3603 CM Maarssen, Nederland