OH, ds. Groenendijk (Aanwezigheid in de dienst is mogelijk waarbij beperkingen gelden voor het maximaal aantal aanwezigen i.v.m. de corona richtlijnen. Reserveren is benodigd en kan via een online systeem.)

“Deze viering wordt live uitgezonden via KerkTV en ’s middags om 16:00 uur uitgezonden via RTV Stichtse Vecht (Ziggo kanaal 44, Caiway kanaal 12 en KPN kanaal 1332). Aanwezigheid in de dienst is mogelijk waarbij beperkingen gelden voor het maximaal aantal aanwezigen i.v.m. de corona richtlijnen. Reserveren is benodigd en kan via een online systeem. De reserveringslink naar deze dienst zal opgenomen worden in de nieuwsbrief die op vrijdagavond 20:30 verschijnt. Op dezelfde tijd verschijnt de link op deze website bij de nieuwsberichten”. 

Open Hof, Kerkweg 60, Maarssen. Voorganger ds. C.R. Groenendijk.
Inz. Diaconie plaatselijk werk: Diaconaal Quotum, 2e collecte kerk (en eredienst) en 3e collecte onderhoud gebouwen.

Zondag 11 oktober
Deze zondag maken we een begin met de lezing uit het boek Ezra. Dit boek vertelt over de terugkeer uit ballingschap en de heropbouw van de samenleving in Israël. Het is een periode waarin het joodse geloof gevormd werd en staat nog altijd centraal in het leven van veel joodse gelovigen. We lezen Ezra 1 waar we lezen dat de mensen in Babylon horen dat ze mogen terugkeren naar Israël. Deze zondag verzorgt Marc Schippers, de jonge organist en pianist met wie ik in mijn vorige gemeente samenwerkte samen met een groep zangers de muziek. Aansluitend aan de dienst is rond half 12 de kerk-op-schootdienst.

|||::
Kerkweg 19, 3603 CL Maarssen, Nederland