OH, ds. Groenendijk, 3e Advent (Aanwezigheid in de dienst is mogelijk waarbij beperkingen gelden voor het maximaal aantal aanwezigen i.v.m. de corona richtlijnen. Reserveren is benodigd en kan via een online systeem.)

“Deze viering wordt live uitgezonden via KerkTV en ’s middags om 16:00 uur uitgezonden via RTV Stichtse Vecht (Ziggo kanaal 44, Caiway kanaal 12 en KPN kanaal 1332). Aanwezigheid in de dienst is mogelijk waarbij beperkingen gelden voor het maximaal aantal aanwezigen i.v.m. de corona richtlijnen. Reserveren is benodigd en kan via een online systeem. De reserveringslink naar deze dienst zal opgenomen worden in de nieuwsbrief die op vrijdagavond 20:30 verschijnt. Op dezelfde tijd verschijnt de link op deze website bij de nieuwsberichten”. 

Open Hof, Kerkweg 60, Maarssen. 3e Advent. Voorganger ds. C.R. Groenendijk.
Inz. Diaconie: Amnesty International, 2e collecte kerk (en eredienst) en 3e collecte onderhoud gebouwen.

Op 13 december, de derde zondag van de advent, is het thema ‘de engel van de ontmoeting’. We lezen over de ontmoeting van Elisabeth en Maria waarbij een vonkje overspringt. In de ontmoeting van jou en de ander is de engel aanwezig om je te laten voelen dat je samen sterk staat. We lezen Lukas 1: 39-56.

|||::
Kerkweg 19, 3603 CL Maarssen, Nederland