OH, ds. Vellekoop (Aanwezigheid in de dienst is mogelijk waarbij beperkingen gelden voor het maximaal aantal aanwezigen i.v.m. de corona richtlijnen. Reserveren is benodigd en kan via een online systeem.)

“Deze viering wordt live uitgezonden via KerkTV en ’s middags om 16:00 uur uitgezonden via RTV Stichtse Vecht (Ziggo kanaal 44, Caiway kanaal 12 en KPN kanaal 1332). Aanwezigheid in de dienst is mogelijk waarbij beperkingen gelden voor het maximaal aantal aanwezigen i.v.m. de corona richtlijnen. Reserveren is benodigd en kan via een online systeem. De reserveringslink naar deze dienst zal opgenomen worden in de nieuwsbrief die op vrijdagavond 20:30 verschijnt. Op dezelfde tijd verschijnt de link op deze website bij de nieuwsberichten”. 

Open Hof, Kerkweg 60, Maarssen. Voorganger ds. P.G. Vellekoop
Inz. Diaconie plaatselijk werk: Noodfonds PDOM, 2e collecte kerk (en eredienst) en 3e collecte onderhoud gebouwen.

Bij de viering Zondag 23 augustus.
Deze zondag volgen we het rooster van de kindernevendienst: Matthéüs 16: 21-27. Mensen beweren soms van alles en nog wat. Maar als het op uitvoeren komt geven ze vaak niet thuis. Zeggen is één, maar doen is twee. De profeten hebben in het Oude Testament veel verkondigd over wat de Zoon des Mensen zal gaan doen als Hij op aarde komt. Nu Hij in het Nieuwe Testament is gekomen blijkt Hij het ook werkelijk uit te voeren. Daar kunnen zijn discipelen niet goed bij. Maar Jezus maakt wáár wat Hij zègt: ‘Geen woorden, maar daden!’

|||::
Kerkweg 19, 3603 CL Maarssen, Nederland