OH, ds. Groenendijk (Aanwezigheid in de dienst is mogelijk waarbij beperkingen gelden voor het maximaal aantal aanwezigen i.v.m. de corona richtlijnen. Reserveren is benodigd en kan via een online systeem.)

“Deze viering wordt live uitgezonden via KerkTV en ’s middags om 16:00 uur uitgezonden via RTV Stichtse Vecht (Ziggo kanaal 44, Caiway kanaal 12 en KPN kanaal 1332). Aanwezigheid in de dienst is mogelijk waarbij beperkingen gelden voor het maximaal aantal aanwezigen i.v.m. de corona richtlijnen. Reserveren is benodigd en kan via een online systeem. De reserveringslink naar deze dienst zal opgenomen worden in de nieuwsbrief die op vrijdagavond 20:30 verschijnt. Op dezelfde tijd verschijnt de link op deze website bij de nieuwsberichten”. 

Open Hof Kerkweg 60, Maarssen. Voorganger ds. C.R. Groenendijk.
Inz. Project ZWO, 2e collecte kerk (en eredienst) en 3e collecte onderhoud gebouwen.

Op zondag 12 juli, de 4e zondag van de zomer, hebben we een dienst voor jong & oud. Alle gezinnen zijn deze zondag speciaal uitgenodigd. Heel fijn dat de kinderen en tieners en ouders elkaar die zondag weer kunnen ontmoeten. We lezen het bekende verhaal dat Jezus vertelt over de zaaier. Het zaad komt op verschillende plekken terecht. Op de ene plek komt het tot bloei, op de andere plek komt er niets van terecht. Zo is het ook met het woord van God, zegt Jezus. Wonderlijk zoals we door woorden van God geraakt kunnen worden en kunnen opbloeien. Het belooft een vrolijke dienst te worden. Er is kindernevendienst, oppas en natuurlijk zang door een aantal mensen.

|||::
Kerkweg 19, 3603 CL Maarssen, Nederland