OH, ds. C.R. Groenendijk (Aanwezigheid in de dienst is mogelijk waarbij beperkingen gelden voor het maximaal aantal aanwezigen i.v.m. de corona richtlijnen. Reserveren is benodigd en kan via een online systeem.)

Open Hof, Kerkweg 60, Maarssen. Voorganger ds. C.R. Groenendijk.
Inz. Diaconie plaatselijk werk: Wijk- en bezoekwerk, 2e collecte kerk (en eredienst) en 3e collecte onderhoud gebouwen.

“Deze viering wordt live uitgezonden via KerkTV en ’s middags om 16:00 uur uitgezonden via RTV Stichtse Vecht, Ziggo kanaal 44, Caiway kanaal 12 en KPN kanaal 1332 of internet: http://live.rtvsv.nl/tv/ Aanwezigheid in de dienst is mogelijk waarbij beperkingen gelden voor het maximaal aantal aanwezigen i.v.m. de corona richtlijnen. Reserveren is benodigd en kan via een online systeem. De reserveringslink naar deze dienst zal opgenomen worden in de nieuwsbrief die op vrijdagavond 20:30 verschijnt. Op dezelfde tijd verschijnt de link op deze website bij de nieuwsberichten”. 

Op zondag 22 augustus, de dertiende na Pinksteren, lezen we dat Jezus in de synagoge van Kafernaüm is. Hij vertelt dat hij het brood is dat leven geeft. De mensen uit Kafernaüm vinden het moeilijk zich daar iets bij voor te stellen. En wij?

|||::
Kerkweg 60, 3603 CM Maarssen, Nederland