OH, ds. C.R. Groenendijk, start Zomerperiode, HA (Aanwezigheid in de dienst is mogelijk waarbij beperkingen gelden voor het maximaal aantal aanwezigen i.v.m. de corona richtlijnen. Reserveren is benodigd en kan via een online systeem.)

Open Hof, Kerkweg 60, Maarssen. Start zomerperiode, Heilig Avondmaal. Voorganger ds. C.R. Groenendijk.
Inz. Diaconie plaatselijk werk: Noodfonds PDOM, 2e collecte kerk (en eredienst) en 3e collecte onderhoud gebouwen.

“Deze viering wordt live uitgezonden via KerkTV en ’s middags om 16:00 uur uitgezonden via RTV Stichtse Vecht, Ziggo kanaal 44, Caiway kanaal 12 en KPN kanaal 1332 of internet: http://live.rtvsv.nl/tv/ Aanwezigheid in de dienst is mogelijk waarbij beperkingen gelden voor het maximaal aantal aanwezigen i.v.m. de corona richtlijnen. Reserveren is benodigd en kan via een online systeem. De reserveringslink naar deze dienst zal opgenomen worden in de nieuwsbrief die op vrijdagavond 20:30 verschijnt. Op dezelfde tijd verschijnt de link op deze website bij de nieuwsberichten”. 

Op 27 juni is het thema: luister en reageer vanuit je hart. In ons leven is van alles dat onze tijd en aandacht vraagt. Zelfs Jezus heeft er in het begin van zijn optreden last van als de mensen om hem heen drommen en steun zoeken bij hun problemen en ziekten. Terwijl hij op weg is naar een ziek meisje wordt zijn aandacht gevraagd door een zieke vrouw. Hoe zorgt Jezus dat hij er vanuit zijn hart bij kan zijn? En hoe komt hij tussendoor op adem? Kloosterlingen ontwikkelden in navolging van hem een leven dat draait om luisteren en vanuit je hart reageren, een leven vanuit een ritme dat zowel ontspannen als vol aktie is. Je kunt het een bezielde vorm van time-management noemen. Hoe doen wij dat in ons dagelijks leven? We vieren met elkaar het avondmaal en laten ons in beweging zetten door de liefde van Jezus die ons helpt te luisteren en te reageren vanuit ons hart. Ook de kinderen zijn deze zondag welkom, er is weer kindernevendienst.

|||::
Kerkweg 19, 3603 CL Maarssen, Nederland