OH, ds. R.J. Blokland, 3e zondag 40-dagentijd (Aanwezigheid in de dienst is mogelijk waarbij beperkingen gelden voor het maximaal aantal aanwezigen i.v.m. de corona richtlijnen. Reserveren is benodigd en kan via een online systeem.)

Open Hof, Kerkweg 60, Maarssen. 3e zondag 40-dagentijd. Voorganger ds. R.J. Blokland.
Inz. Zending KIA: Colombia, 2e collecte kerk (en eredienst) en 3e collecte onderhoud gebouwen.

“Deze viering wordt live uitgezonden via KerkTV en ’s middags om 16:00 uur uitgezonden via RTV Stichtse Vecht (Ziggo kanaal 44, Caiway kanaal 12 en KPN kanaal 1332). Aanwezigheid in de dienst is mogelijk waarbij beperkingen gelden voor het maximaal aantal aanwezigen i.v.m. de corona richtlijnen. Reserveren is benodigd en kan via een online systeem. De reserveringslink naar deze dienst zal opgenomen worden in de nieuwsbrief die op vrijdagavond 20:30 verschijnt. Op dezelfde tijd verschijnt de link op deze website bij de nieuwsberichten”. 

7 Maart is een ruildienst. Ds. Groenendijk gaat naar de Ark en ds. Blokland komt in de Open Hof. We lezen Jona 1 en vers 1 en 11 uit Jona 2. Een heerlijk en bekend verhaal, elk kind kent het. Jonas in de wallevis. Maar ik ga het hebben over 5 reacties op de storm in hoofdstuk 1: bidden, bezit dumpen, slapen, schuldige zoeken en mensenoffer. Benieuwd? Log in en kijk mee.

|||::
Kerkweg 19, 3603 CL Maarssen, Nederland