OH, ds. C.R. Groenendijk, 1e Advent, HA. (Aanwezigheid in de dienst is mogelijk waarbij beperkingen gelden voor het maximaal aantal aanwezigen i.v.m. de corona richtlijnen. Reserveren is benodigd en kan via een online systeem.)

Open Hof, Kerkweg 60, Maarssen. 1e Advent, viering Heilig Avondmaal. Voorganger ds. C.R. Groenendijk.
Inz. Werelddiaconaat KIA: Moldavië, 2e collecte kerk (en eredienst) en 3e collecte onderhoud gebouwen.

“Deze viering wordt live uitgezonden via KerkTV en ’s middags om 16:00 uur uitgezonden via RTV Stichtse Vecht, Ziggo kanaal 44, Caiway kanaal 12 en KPN kanaal 1332 of internet: http://live.rtvsv.nl/tv/ Aanwezigheid in de dienst is mogelijk waarbij beperkingen gelden voor het maximaal aantal aanwezigen i.v.m. de corona richtlijnen. Reserveren is benodigd en kan via een online systeem. De reserveringslink naar deze dienst zal opgenomen worden in de nieuwsbrief die op vrijdagavond 20:30 verschijnt. Op dezelfde tijd verschijnt de link op deze website bij de nieuwsberichten”. 

Op zondag 28 november is het eerste advent, we lezen dat Zacharias in de tempel een offer aan de Heer brengt. Er verschijnt een engel die hem vertelt dat zijn vrouw Elisabeth een kind zal krijgen: Johannes. Zacharias is met stomheid geslagen. We maken een begin met het adventsproject. In deze dienst nemen we met veel dankbaarheid afscheid van Wim van Huissteden en zijn vrouw Marianne die velen jaren verbonden waren aan onze gemeente. Er is veel mooie muziek op verzoek van Wim van het koor Needed en Douwe Jan van Goolen op het orgel. Fijn!

|||::
Kerkweg 19, 3603 CL Maarssen, Nederland