Programma Afscheid ds. Piet Vellekoop

Het afscheid van ds. Vellekoop hebben we voor genodigden en gemeenteleden op 17 mei j.l., in Open Hof helaas moeten cancelen, wegens het corona-virus.

Op 3 oktober a.s. wordt alsnog een passend afscheid georganiseerd, maar we moeten door de richtlijnen ons beperken tot een maximaal aantal personen, vanwege het nog steeds heersende corona-virus. Maar het gaat wel door!

‘s Middags komen, in Open Hof, eerst de genodigden aan de beurt van 14:30 uur tot 16:00 uur, daarna de gemeenteleden van 16:30 uur tot 18:00 uur. In deze twee sessies kunnen maximaal 40 personen per sessie aanwezig zijn.

‘s Avonds komen we in de Dorpskerk om 20:00 uur bijeen voor een voorstelling van Kees Postema. Een aansprekend slotstuk aangeboden, als geschenk, door ds. Vellekoop aan onze gemeente. Voor deze voorstelling kunnen maximaal 70 personen zich opgeven.

Gemeenteleden moeten zich wel opgeven voor zowel de middag- en/of de avondbijeenkomst.

• Via deze link kunt u zich opgeven voor het afscheid voor gemeenteleden op 3 oktober van 16:30 – 18:00 uur: https://afscheid_vellekoop_gemeenteleden.eventbrite.nl
• Opgave voor het cabaret op 3 oktober 20:00 – 22:00 uur, in de Dorpskerk via deze link:
https://afscheid_vellekoop_dorpskerk.eventbrite.nl

• Aanmelden kan ook via een button op de website. Per bijeenkomst is een button beschikbaar.
Ook kunt u één van de organisatieleden bellen als u niet over internet beschikt.
Met vriendelijke groet, Ingrid Verlaan,
Jaap Fokker en Pieter Quakkelaar.