Tieners & Taart

Zondag 26 maart hadden we weer Tieners & Taart. Deze keer sloten we met de tieners aan bij het Tienergesprek in De Ark. We spraken daar met elkaar over de vraag die de dominee ons mee had gegeven. We lazen Mattheus 16 en stonden uitgebreid stil bij Petrus en wat we van hem weten. Ook voerden we een gesprek aan de hand van stellingen, zoals “als iemand mij vraagt of ik Jezus ken zeg ik ja/nee”. We kregen het over het betrekken van Jezus in je leven en doen wat Jezus zou doen. Een leuke ochtend om zo eens mee te doen met de tieners van De Ark.

Ook de komende weken doen we een aantal dingen met de tieners. Zondag 2 april ontbijten we samen met de kinderen voorafgaand aan de kerkdienst, daarna kijken we met de tieners o.a. naar “Het Paasverhaal in 1001 blokjes”. Op zondag 23 april maken we in de middag met de tieners een bijzondere stadswandeling in Utrecht, een stadswandeling over het leven op straat. We worden rondgeleid door iemand die zelf dakloos is geweest, deze gids vertelt ons over zijn eigen ervaringen met het leven op straat en laat ons bekende plekken zien waar mensen die dakloos zijn (tijdelijk) verblijven. Diaken Adrie zal ons hierbij vergezellen en ook vertellen wat de functie diaken inhoudt.

We hopen de tieners ook te zien met Goede Vrijdag, dit belooft een bijzondere en mooie Goede Vrijdag dienst te zijn, van harte aanbevolen bij jullie!

Hartelijke groet, Margot en Ineke

Geplaatst in Nieuws.