Bazar 2022 nieuws!

Hallo allemaal, het is lang gelden, te lang! Vorig jaar juni was onze laatste bazaractiviteit, de trekking van de grote verloting. Leuk om tussendoor toch nog wat winnaars en goede doelen blij te maken. Ook hebben we afgelopen juni besloten om de ingezamelde goederen van 2 jaar geleden te verkopen aan onze vaste opkoper, dat heeft een leuk bedrag opgeleverd en hiermee maken we alvast een vliegende start voor de opbrengst van de volgende bazar, dat wordt een record 😉

Ondertussen hebben we natuurlijk niet stilgezeten, want we kwamen periodiek bij elkaar om te bespreken wat er op dat moment mogelijk was. Elke keer was er hoop, elke keer een nieuwe mogelijke datum, maar ook elke keer werden we ingehaald door de realiteit. Zo ook dit jaar weer, want een week of 6-8 geleden maakten wij een afspraak voor de eerste bazarvergadering 2022. Dit keer zou het moeten lukken, toch? We waren zo goed als vrij van regels, beperkingen, maatregelen, etc. Yes! Maart 2022 moest het worden en we spraken af om op 8 december bij elkaar te komen…

Bazarcommissie: vlnr Gerard, Ronald, Paula, Marion, Kees en Kees

Intussen ziet de wereld er weer compleet anders uit en hebben we vorige week weer moeten besluiten om de bazar uit te stellen, helaas! Maar goed we hebben wel een nieuwe datum voor volgend jaar bepaald. Een datum waarbij het meer waarschijnlijk is dat er weer het een en ander kan en mag worden georganiseerd, althans dat hopen we van harte! Schrijf deze datum alvast met potlood in uw agenda: 16 en 17 september 2022

Inzamelen gaan we dan 2 keer voor en 2 keer na de vakantie organiseren. En natuurlijk komt de commissie in mei eerst weer even samen om te zien hoe het leven er dan weer voorstaat…wordt vervolgt…

De Bazarcommissie

Geplaatst in Nieuws.