Vuur en Vlam Viering 31 oktober

Op zondag 31 oktober openen de deuren van Kerkcentrum Open Hof zich om half 10 voor de Vuur en Vlam Viering! U/jij wordt begroet door vurige vlammen bij de ingang van de kerk.

We beginnen met een kop koffie (of thee) en vanaf kwart voor 10 beginnen we de dienst met (samen)zang. Het Christelijk koor Needed zingt onder andere over God die altijd bij ons wil zijn om ons de weg te wijzen. Daarna zingen we opwekking 609: een heerlijk, inspirerend lied met afwisseling in zangstemmen. 

Het thema van de dienst is ‘Van U is de toekomst’ met als subtitel: alfa en omega. God is het begin en het einde, Hij leidt ons naar Zijn toekomst. Op die reis mogen wij Zijn handen zijn. Dit wordt prachtig weergegeven in het logo van dit jaarthema van de PKN. 

Ook als u niet, of niet zo vaak naar een kerk gaat: weet u welkom en kom eens kijken! 

Geplaatst in Nieuws.