Terugblik startzondag

Op zondag 12 september hadden we een mooie start van het nieuwe seizoen! Na een feestelijke dienst met mooie liederen gingen we, in kleine groepjes, bij elkaar koffie drinken. Dat dit goed bevallen is, hoorden we na afloop. Iedereen was blij om elkaar weer te zien en te spreken, we hoorden vaak zeggen: “dat zouden we vaker moeten doen”! 

Om 12.30 uur vertrok ieder groepje op de fiets voor een puzzeltocht. Met alleen 6 straatnamen gingen ze op pad. In de betreffende straat zou bij een gemeentelid een QR code voor het raam hangen. Goed zoeken dus! Wanneer de QR code was gevonden, moest de leeftijd worden geschat van degene die de deur opendeed en mochten ze de QR code scannen. Er verscheen een vraag die beantwoord moest worden. Op sommige adressen konden extra punten verdiend worden met een opdracht. Vooral de rekenpuzzels waren echte breinbrekers! Verder werden er blokken met punten omgegooid en moest er binnen 1 minuut een toren gebouwd worden van suikerklontjes. Genoeg uitdaging dus! 

De prijsuitreiking was een spannend moment. Bij wie zou die mooie beker een jaar lang mogen staan 😉?!

De winnaars waren ‘De Uilen’! Het groepje van Marieke, Ronald, Stijn en Anne Ramp, Bert en Janny de Roock, Wilna en Pieter Quakkelaar.

De einduitslag was als volgt:

  1. De Uilen
  2. De Vaart erin!
  3. De IJsvogeltjes
  4. De zonnige zeven zoeven op de fiets
  5. Samen sterk
  6. Samen op weg
  7. Team Dubois
  8. De zonnestraaltjes
‘De Uilen’

We sloten af met iets lekkers te eten en te drinken. Wat was het fijn om zo weer samen te genieten! Iedereen hartelijk bedankt voor de enthousiaste deelname!

Groetjes,
Kees en Marion de Vries, Wilma Ramaker, Mark en Myriam Verhoef

Geplaatst in Nieuws.