Vredesdienst zondag 19 september

Inclusief samenleven

Weer wordt het Vredesweek; jammer eigenlijk dat het nog steeds nodig blijft: zoveel onvrede en strijd laait er steeds op, in het groot, in het klein, huiveringwekkend. ‘Inclusief samenleven’ wordt ons als thema aangereikt dit keer, grote woorden rond de wezenlijke vragen: leven we met elkaar of langs elkaar heen? Mogen we zijn zoals we zijn, jij, u, ik? Of plakken we snel een etiketje? Sluiten we bij elkaar aan of sluiten we ons af, sluiten we wie ‘anders is’ buiten, ‘exclusief’? 

In de gezamenlijke vredesdienst op zondag 19 september om 10 uur in kerkcentrum Open Hof hopen we vanuit de Schriften een – extra – impuls te krijgen tot ‘inclusief samenleven’ of, wat meer in gewone taal: ‘Wat doe jij, doe ik, doen wij in vredesnaam?’

U kunt een plaats reserveren vanaf vrijdag 17 september 20:30 voor de dienst via deze link of rechtstreeks online meekijken via deze link naar kerkdienstgemist.

Welkom!
Pastor Jos van Os

Geplaatst in Nieuws.