Gedachtenisdienst 22 november

Op zondag 22 november herdenken we de overledenen. We lezen over treurenden die getroost worden en zachtmoedigen die zullen wonen in een goed land. We lezen toekomstbeelden uit het boek Openbaringen over zij die komen uit de verschrikkingen.

We kennen mensen soms door wat ze meegemaakt hebben in hun leven. Het boek Openbaringen vertelt hoe het verder gaat, over mensen die in het stralend wit gaan en dat ooit je tranen gewist zullen worden.

Met deze hoopvolle beelden om ons heen zullen we onze overledenen van het afgelopen jaar herdenken, door ‘de namen te gedenken; dat zij gekend zijn bij God en bij ons’. We zullen hun namen noemen en een kaars aansteken.

Het is ook mogelijk om naar voren te komen om een kaarsje aan te steken voor een geliefde die korter of langer geleden overleden is. Voor deze dienst zijn de families van de overledenen speciaal uitgenodigd. Elsbeth en Herman en enkele zangers zullen de dienst muzikaal opluisteren.

Het maximum aantal aanwezigen bedraagt 30 (exclusief medewerkers) en reserveren is noodzakelijk: klik hier om naar de reserveringspagina te gaan.

Geplaatst in Nieuws.