Actie Kerkbalans gaat digitaal: ook voor u?

Van 16 t/m 30 januari 2021 wordt de Actie Kerkbalans 2021 (AKB2021) gehouden. Dat is pas over bijna drie maanden. Toch is het AKB2021-team al druk bezig met de voorbereidingen.

Het aantal vrijwilligers die wij kunnen vragen om hulp bij de Actie Kerkbalans neemt gestaag af. Dat is begrijpelijk. Onze wijkgemeente vergrijst, net als de rest van de samenleving. Maar ook de samenleving verandert en stelt andere eisen. Je moet dan wel de tijd, en de ‘puf’ kunnen vinden nog wat extra’s te doen. 

Sinds vorig jaar hebben we de mogelijkheid om de AKB-post via e-mail te versturen en het toezeggingsformulier online in te vullen. In 2020 hebben daar ongeveer 100 gemeenteleden gebruik van gemaakt. Dat gaf een hele verlichting.

Als u dat ook iets voor u vindt, vul dan meteen, maar uiterlijk zondag 6 december,  het digitale formulier in op deze website. Uw e-mailadres wordt dan vanzelf toegevoegd aan een database-bestand. Als het is gelukt, ontvangt u hiervan meteen een bevestiging op uw e-mail.

Het AKB2021-team zorgt er voor dat u in januari een e-mail krijgt met alle informatie en instructies voor het digitaal doorgeven van uw toezegging voor Actie Kerkbalans 2021.

Let op:  Heeft u zich vorig jaar al opgegeven voor digitale toezending en is uw e-mailadres in 2020 veranderd, wilt u dan het nieuwe e-mailadres doorgeven aan kerkrentmeesters@ontmoetingskerkmaarssen.nl?

Het AKB2021-team

Geplaatst in Nieuws.