Vuur en Vlam Viering

Op zondag 8 november, achtste zondag van de herfst, houden we een Vuur en Vlam Viering (VVV-dienst). Een dienst met passie en mooie muziek, dit keer verzorgd door de Holy Heart Band, een groep musici in en rond de Heilig Hartkerk, u hoorde hen ook bij de oecumenische dienst van september j.l. Het wordt een hoopvolle dienst. Leuk om met je (klein) kinderen naartoe te gaan. 

Voor alle tieners van Tieners & Taart wordt weer een spannende Kahoot quiz gemaakt. Deze quiz gaat over alle dingen van de dienst: over de preek, de muziek, de aanwezige mensen, de collecte, de ruimte, etc. etc. Alle tieners die mee doen ontvangen na de dienst een link om de Kahoot quiz thuis te doen. Om 14 uur sluit de quiz en maken we de winnaar bekend. Succes allemaal!!

Bij de dienst kunnen 30 personen (exclusief medewerkers) aanwezig zijn. We houden ons daarbij strikt aan de coronavoorschriften. Reserveren voor de dienst kan vanaf vrijdagavond 6 november 20:30 uur. Klik hier om naar de reserveringspagina te gaan. U kunt de dienst ook rechtstreeks via Kerk TV en Kerkradio beluisteren of later zien op RTV Stichtse Vecht via Ziggo kanaal 44, Caiway kanaal 12 en KPN kanaal 1332, aanvang 16.00 uur.  

Geplaatst in Nieuws.