INZAMELING KLEDINGBANK STICHTSE VECHT

Kledingbank Stichtse Vecht mag na de succesvolle zomerverkoop nu ook een (coronaproof) winterverkoop bij Kansis organiseren. Om de productiehal op de Corridor in januari 2021 goed te kunnen vullen, is natuurlijk eerst een inzameling van winterspullen nodig. Op de derde vrijdag van de maanden oktober en november kunt u als vanouds uw kleding, schoenen, beddengoed, badhanddoeken en keukentextiel komen brengen. Helpende handen staan bij de ingang van appartementengebouw ‘t Heijcop klaar om uw spullen op een veilige manier in ontvangst te nemen. We zien u graag weer komen, maar let u er s.v.p. wel op dat alles schoon en heel is? Met elkaar kunnen we hopelijk weer veel deelnemers van de Voedselbank van goede spullen voorzien.

Data en tijden: vrijdag 16 oktober en vrijdag 20 november van 9 tot 11 uur
Adres: naast De Aa 50 te Breukelen
Voor meer informatie: www.kledingbankstichtsevecht.nl

Geplaatst in Nieuws.