Bazar2020

Bazar nieuws!

Een aantal weken geleden hebben we i.v.m. het coronavirus in eerste instantie de bazar uitgesteld tot september en vanwege de onzekere situatie daar nog geen communicatie over verstuurd. Inmiddels zouden wij als commissie de voorbereiding weer moeten opstarten om tijdig klaar te zijn met de organisatie van de bazar. We hebben weliswaar alle handel al in huis maar ondanks dat blijft er nog veel te regelen en dan weten we nog niet eens zeker of de bazar in september wel door kan gaan. De bazar is namelijk een vergunningsplichtig evenement en mag tot 1 september sowieso niet worden gehouden. Als het virus en de situatie onder controle blijft dan kunnen we dus na 1 september een bazar houden met in acht neming van alle regels die dan gelden, zoals bv. 1,5m afstand en bijvoorbeeld het werken met (gratis) toegangsbewijzen incl. een soort check vooraf aangaande de gezondheid. U begrijpt dit is problematisch en zeer onzeker. We hebben dan ook met pijn in ons hart, in overleg met de kerkenraad besloten om de bazar 2020 definitief te annuleren. Dit is natuurlijk vooral triest voor de goede doelen en de kerk die hadden gerekend op een mooi bedrag van de bazar! We hebben in ieder geval besloten dat we de gekozen doelen volgend jaar weer nomineren. Bovendien blijven alle ingeleverde spullen opgeslagen in de kerk om volgend jaar te verkopen, want we hopen van harte dat de bazar volgend jaar wel in zijn normale vorm kan worden gehouden, maar ook hier zijn we nog steeds afhankelijk van wat kan en mag.

Maar is er dan helemaal geen lichtpuntje of iets van de bazar dat wel door kan gaan? JAWEL! De loterij!! Aansluitend aan de slotdienst op 14 juni gaan we de trekking van de grote loterij houden. Dan halen we dit jaar toch nog wat geld op en kunnen we toeleven naar een klein bazarlichtpuntje in dit verder bazarloze jaar. En misschien raadt u het al… Er zijn nog loten te koop! Er zijn in de loterij 10 zeer aantrekkelijke prijzen te winnen waaronder een Apple iPad, bloemenarrangement, fiets, speelgoedset en diverse cadeaubonnen! Loten voor de grote verloting zijn zolang de voorraad strekt nog verkrijgbaar bij Marion de Vries | 06 55 76 46 83. De opbrengst van de loterij gaan we uitkeren aan de goede doelen, zodat ook zij een lichtpuntje ervaren. Het zou dus SUPER, geweldig, mooi zijn als de loten straks uitverkocht zijn! Helpt u allemaal mee? Vriendelijke groeten en tot de 14 juni en  hopelijk tot volgend jaar, groeten de bazar’cie!

Geplaatst in Nieuws.