Digitaal koffiedrinken na de dienst

Elkaar ontmoeten en het koffiedrinken na de dienst wordt gemist. Komende zondag willen we voor de 1e keer digitaal koffiedrinken met elkaar. Na de dienst kan je naar de digitale Hofzaal gaan en dan kunnen we even praten. Je moet wel zelf voor de koffie / thee en koekjes zorgen ;-). 

Hoe werkt het?

Na de dienst klik je op de link in de nieuwsbrief om deel te nemen (geen nieuwsbrief: vraag de link op bij Marion de Vries)
Je komt eerst in een “wachtruimte” en de gastvrouw zal je dan toelaten tot de digitale Hofzaal. Als de groep te groot is om makkelijk te kunnen praten met elkaar, zal de gastvrouw de groep opsplitsen in kleinere groepen.

Gebruik laptop/tablet

Gebruik je Zoom op een computer dan wordt er vaak gevraagd om een klein programma te downloaden en installeren, dit duurt max 1 minuut.
Geef Zoom toestemming om je camera en microfoon te gebruiken, anders kunnen we elkaar niet horen en/of zien. Je kan Zoom ook gebruiken op een tablet maar dan is het wel nodig om eerst de app te downloaden. Na het klikken op “join meeting”  vraagt Zoom om de meeting-id, dit is 849-8055-9466.

Lukt het niet om de ruimte binnen te komen, neem dan later in de week contact op met Marion de Vries (06-55764683 / mariondevries2@gmail.com. Dan gaan we op een rustig moment proberen om het voor elkaar te krijgen!

Geplaatst in Nieuws.