Bericht van de Raad van Kerken Maarssen

Mogelijkheid om kaarsjes aan te steken

We kunnen ons voorstellen dat het fijn is om een plek te hebben om even stil te worden en een kaarsje aan te steken. In de Heilig Hart kerk, Breedstraat 3, 3603 BA Maarssen, is elke doordeweekse dag de dagkapel geopend van 10:00 tot 16.30 uur. Je bent van harte welkom. We vragen je wel 1,5 meter afstand van elkaar te houden.

Een luisterend oor en praktische ondersteuning

Misschien is het fijn om in de huidige situatie je hart te luchten en je gedachten op een rijtje te zetten of te praten over je (on)geloof. De onderstaande predikanten en pastores zijn er graag voor je. We zijn gewend om mensen bij te staan, wat voor geloof of overtuiging je ook hebt. Je kunt daarvoor contact opnemen met een predikant of pastor van één van de kerken in Maarssen:

  • ds. C. de Boon, de Ark Maarssenbroek, tel. 0346 21 61 60
  • ds. C. Groenendijk, Ontmoetingskerk Maarssen-dorp, tel. 0346 78 58 42
  • ds. P. Vellekoop, Ontmoetingskerk Maarssen-dorp, tel. 0346 55 66 59
  • ds. C. Brouwer, CGK de Hoeksteen Maarssen-dorp, tel. 0346 75 18 60 of 06 1397 9755
  • RK pastor(aal werker) J. van Os, Heilig Hart parochie Maarssen-dorp, tel. 0346 21 58 66

Ook voor praktische ondersteuning kun je bij ons als kerken terecht. Via de website www.kerkpleinmaarssen.nl kun je ons vinden.

 Maarssens gezamenlijk gebed elke woensdag

Als Raad van Kerken in Maarssen  nodigen we jullie uit om, terwijl de klokken geluid worden, gezamenlijk te bidden via internet. In de huidige coronacrisis bidden we om vertrouwen voor onszelf en anderen en zoeken we nieuwe hoop. Je kunt inloggen via de volgende link http://bit.ly/gebedmaarssen 

Geplaatst in Nieuws.