PaasChallenge Tieners, zondag 5 april 15.00 uur

Ook in deze tijd met spannende coronamaatregelen, houden we graag contact met alle tieners!  

Op zondag 5 april om 15.00 uur spelen Margot en Ineke dan ook de PaasChallenge met tieners van 10 t/m 16 jaar. Dit is een online spel om het verhaal van Pasen te beleven vanuit huis. Margot en Ineke sturen via whatsapp aan de tieners verschillende challenges: puzzels, creatieve opdrachten en doe-opdrachten, waarmee ze punten kunnen verdienen. In dit paasspel volgen we Jezus in zijn laatste dagen van zijn leven en ontdekken we met elkaar dat Jezus de angst niet weghaalt, maar iets nieuws geeft, iets extra’s.

Inmiddels hebben zich 12 (!) tieners aangemeld om mee te doen, samen hebben we een whatsapp groep aan gemaakt. We starten het spel met videobellen via Zoom om elkaar zo ook even te zien.

Doe je ook graag nog mee? Bel of app dan gerust naar Margot de Vries: 06-26734625. Ook voor andere vragen of contact kunnen jullie altijd contact zoeken met Myriam, Margot of Ineke.

  • Wie? Tieners van 10 t/m 16 jaar
  • Wanneer? Zondag 5 april om 15.00 uur
  • Waar? Vanuit je huis, je kunt de hulp van je ouders of broer/zus goed gebruiken!
  • Nodig? Een mobiele telefoon met whatsapp

Alle tieners ontvangen zaterdag een link voor het videobellen via Zoom. Zondag om 15 uur starten we dit gesprek en de leuke Challenge. Wij hebben er zin in!

Allemaal tot zondag! Hartelijke groet van Myriam Verhoef, Margot de Vries en Ineke Verburg

Geplaatst in Nieuws.