KerkTV update

Afgelopen zondag 22 maart jl. keken wederom zo’n 120 ‘adressen’ mee met de live uitzending van de kerkdienst van onze wijkgemeente uitgezonden via KerkTV. Zoals aangekondigd, wordt de dienst ook later op de middag uitgezonden via RTV Stichtse Vecht.

Inmiddels is besloten tot de aanschaf van een beweegbare camera die met 1 druk op de knop kan inzoomen op het scherm van de beamer in de kerk. Zo kunnen de liederen, gepresenteerde foto’s of filmpjes zeer duidelijk in beeld worden gebracht. De installatie zal zo spoedig mogelijk plaatsvinden, maar laat misschien nog even op zich wachten; we zijn (helaas) niet de enige kerk die een (andere) camera willen laten installeren.

KerkTV op een smartTV

Heb je er wel eens over nagedacht dat u KerkTV ook kunt kijken via je smart TV? De meeste smartTV’s zijn aangesloten op het internet. Als je naar de internet browser op je smart TV gaat en daar het volgende adres ingeeft: https://kerkdienstgemist.nl/stations/102/events/live dan ga je direct naar de uitzending van onze dienst. Vaak kun je ook een snelkoppeling naar deze link maken, zodat je adres maar 1x in hoeft te typen!

Geplaatst in Nieuws.