Inspiratieavond: stil staan bij de veertigdagentijd

Op woensdag 25 maart is er om 20.00 uur een online inspiratiebijeenkomst “Stilstaan bij de veertigdagentijd”. Omdat we elkaar in deze tijd niet in het echt kunnen ontmoeten, willen we deze bijeenkomst online via Skype vormgeven. Je kan meedoen door te klikken op https://join.skype.com/lZWDtF8VyKsj.
Vanaf 19.50 uur is de link actief. 

Het is fijn als je vantevoren doorgeeft of je mee doet, dit kan via Marion: mariondevries2@gmail.com of stuur een berichtje naar 06-55764683.

Maar bedenk je om 19.55 uur dat je toch mee kan doen, dan ben je natuurlijk ook van harte welkom. Heb je nog geen ervaring met Skype en wil je graag hulp hierbij?
Bel dan even met Marion.

Het leven gaat soms snel. Zeker in deze tijd van het coronavirus is het hectisch, het is Pasen voordat je het weet. In de kerk hebben we daar de veertigdagentijd voor, een tijd van bezinning, van even stil staan bij hoe je leven nu is. Op deze avond willen we elkaar inspireren om deze tijd bewust te leven, door muziek, bijbelwoorden, stil worden, uitwisseling van ideëen hoe je deze veertigdagentijd voor jezelf vorm wilt geven.

Een hartelijke groet, 
Marion de Vries en Ds. Corinne Groenendijk

Geplaatst in Nieuws.