Wisselend volume KerkTV

Van diverse kanten bereikten ons berichten dat bij het kijken/luisteren naar KerkTV of het terugkijken/luisteren van opgenomen diensten, soms een sterke wisseling in volume optrad. Dit gebeurde met name wanneer het orgel begon te spelen of een koor begon te zingen en dit werd als erg storend ervaren.

Op dinsdag 10 maart heeft de firma Schaapsound – die het geluidssysteem in zowel de Open Hof als de Dorpskerk heeft geïnstalleerd – de installatie en sfeermicrofoon gecontroleerd en een en ander opnieuw afgesteld.

Als het goed is, is het probleem nu verholpen en zijn er geen sterke volume wisselingen meer te horen. Mocht u toch nog problemen ondervinden laat het ons dan even weten.

Henk de Vries (scriba@ontmoetingskerkmaarssen.nl of 06 515 76 180

Geplaatst in Nieuws.