Filmvoorstelling Ben Is Back

De film ‘Ben is Back’ zal worden gedraaid op woensdagmorgen 4 maart in de Open Hof. We beginnen om 10.30 uur. Maar royaal voor die tijd is er mogelijkheid om koffie te drinken in ons kerkcafé ‘Koffie en méér’. 

‘Ben is terug’ is een tragisch familieportret. Het is ook een van de weinige Kerstfilms in mijn leven die niet goed afloopt. De film speelt zich af in amper 24 uur tijd en laat in die korte tijd zien wat voor een destructieve kracht een verslaving kan hebben op een gezin. In het begin is de moeder (Julia Roberts) blij met de komst van haar zoon op de dag voor het Kerstfeest. Dat duurt echter maar kort, want tegelijk slaat de paniek toe omdat de afspraak immers was dat hij in de afkickkliniek zou blijven gedurende het Kerstfeest. Wat ook duidelijk wordt is de rol van de omgeving van de verslaafde bij zijn afkickprogramma. Naast rauw en realistisch ook leerzaam en boeiend. Daarnaast is het een inkijkje in de verslavingsgolf die momenteel over de Verenigde Staten raast.

Aanmelden bij Margreet Riemersma, tel. 570 449, margreetriemersma@casema.nl

Klik op de deze link voor een trailer van de film.

Geplaatst in Nieuws.