HUISPAASKAARSEN 2020

U kunt ook dit jaar via de werkgroep liturgie en eredienst een huispaaskaars kopen. Doordat we alle benodigde kaarsen tegelijk bestellen sparen we bezorgkosten uit. U kunt de bestelling doen op zondag 9 februari na de ochtenddienst in de Open Hof. Maar u kunt ook vóór 10 februari een bestelling doen door een mailtje te sturen naar mijn onderstaande mailadres. U kunt kiezen uit de op bijgaande foto afgebeelde kaarsen.

Er zijn vier afbeeldingen:

  • A: Hand van Noach;
  • B: De regenboog;
  • C. Vissen en broden;
  • D. Chi-rho kruis.

De kaarsen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen: 25 cm. (prijs EUR 20,50),  30 cm. (prijs EUR 27,00), 40 cm. (prijs EUR 33,75) of 60 centimeter (prijs EUR 58,95). Desgewenst kunt u ook een bijpassende zwarte kandelaar bestellen (prijs ca. EUR 6.-). Als u de kaarsen wat beter wilt bekijken kunt u afbeeldingen vinden op het internet: www.boca.nl  De kaarsen zullen  ruim voor Pasen worden bezorgd in de Open Hof. Daarover krijgt u bericht waarna u uw kaars kunt afhalen en betalen. 

Namens de werkgroep liturgie & eredienst,

Bert de Roock
bert.de.roock@casema.nl

Geplaatst in Nieuws.