Bevestigingsdienst Ds. Corinne Groenendijk

Afgelopen zondag was de bevestigingsdienst waar we als gemeente en als predikant lang naar uitkeken. Wat was het een warm welkom, met de letters van de kinderen en de toespraak van Jakob van der Zwan. En wat een mooie muziek van zowel combo als organist. En wat bijzonder om te mogen preken over de tekst ‘ in jou vind ik vreugde’. Het is een tekst die al langer met me meegaat. 

Wat bijzonder dat God vreugde in ons schept zoals we zijn en ook zoals we mogen worden als we gaan leven zoals Hij ons ziet. Fijn dat ik de zegen mocht ontvangen uit de collegiale handen van Piet Vellekoop. Fijn dat jullie allen er waren en dat er vrienden waren uit al mijn gemeenten, studievrienden, koorleden en familieleden in het bijzonder mijn man Raaf en onze kinderen Frank en Ietje, Judith en Hanna.

Ik voel me een gezegend mens. Ik hoop dat we de komende jaren elkaar erbij kunnen blijven bepalen dat God vreugde in ons schept en dat we ook als er zorgen zijn in ons eigen leven of in het leven van de gemeente in ons hart de vreugde kunnen bewaren. 

Ds. Corinne Groenendijk

Geplaatst in Nieuws.