Bazar Open Hof Maarssen 20 en 21 maart 2020

Het is alweer bijna twintig-twintig en over een maand of 3 gaan we weer Bazarren. Ja, dat is een werkwoord! Werk je mee? Houd deze data vast vrij om te helpen, opbouwen, verkopen, afbreken, opruimen, geld uitgeven, genieten, bouwen aan gemeenschap, goede doelen steunen, etc.

Oproep goede doelen

Bazar zoekt ook dit jaar weer goede doelen om 50% van de opbrengst aan weg te geven. Dus weet je een goed doel lever deze dan aan bij de bazarcommissie. Het is hierbij belangrijk om aan te geven wat het doel inhoudt, hoeveel geld nodig is en waaraan het geld gaat worden besteedt. De bazar’cie zal dan met instemming van de kerkenraad bepalen welk van de aangeleverde doelen dit jaar door ons zullen worden gesteund, tevens bepalen we dan welk percentage de gekozen doelen zullen ontvangen. Lever het doel inclusief motivatie uiterlijk vrijdag 3 januari 2020 aan bij Ronald de Vries |  Steenoven 15 | 3602 XD |  bazar@ontmoetingskerkmaarssen.nl

Inzamelavonden

Het inzamelen van mooie 1ste, 2de of 3de Hands spullen doen we natuurlijk ook weer. Zonder jullie handel is er geen bazar, dus ga nou niet moeilijk doen met Marktplaats, Amazon of Wawollie, maar bewaar de handel nog heel even op een goede, droge plaats en lever het bij ons in….wij doen de rest. Het inzamelen vindt weer plaats in de Open Hof van 19:00 tot 20:00 uur. De afstemming loopt en nog niet alle data zijn bekend, maar een hele grote kans dat dit plaatsvindt van eind januari tot begin maart 😊 De eerste inzamelavond is in ieder geval op Donderdag 30 januari.Binnenkort meer info via KoW, nieuwsbrief, website, facebook, beamer, etc.!

Vriendelijke groeten, de Bazar’cie

Geplaatst in Nieuws.