Kom naar het meest inspirerende feest om 2019 mee af te sluiten.

Op zondag 29 december is er weer een Top2000-viering in gebouw Open Hof! Deze speciale viering begint om 10.00 uur. Welkom voor koffie & thee vanaf 9.30 uur! Het thema van deze viering is “4 seizoenen”.

Alle liederen komen uit de Top2000 en zijn bij heel veel mensen bekend. Daarom is de viering juist ook heel geschikt voor iedereen niet zo bekend is met de kerk. Bijzonder is de sfeer en het samen zingen met elkaar en hoe de teksten van bekende liederen een andere en soms ook diepere inhoud en betekenis krijgen in een kerkgebouw. Na de viering is er uiteraard ook nog gelegenheid om na te praten onder het genot van koffie & thee.

Neem je vrienden, buren, familie mee naar dit muzikale feest van verbinding. 

Geplaatst in Nieuws.