Er is weer Open kerk op lichtjesavond!

Op vrijdag 20 december is er weer lichtjesmarkt in de Open Hof. Iedereen is dan van harte welkom een kopje soep of een broodje worst te komen eten en de bestelde kerststukken op te halen. Uiteraard is er die avond ook gelegenheid nog een (extra) kerststuk uit te zoeken.

Na het enorme succes van vorig jaar is de commissie al verschillende keren bij elkaar gekomen. De voorbereidingen zijn in volle gang! De dames en heren die vorig jaar zulke mooie kerststukken hebben gemaakt staan weer te popelen om aan de slag te gaan. Extra hulp is altijd welkom. Dus als u ervaring heeft met bloemschikken en het leuk vindt om een handje te komen helpen, stuur dan even een mailtje naar Cora Hofstee.

De kerststukken worden in diverse maten en prijsklassen gemaakt en zijn vooraf te bestellen. Meer informatie hierover leest u in de komende nieuwsbrieven en de Kerk op weg.

Ook dit jaar zoeken we insteekmateriaal, kaarsen en kerstballen om te gebruiken als decoratie in de kerststukjes. Heeft u mooie potten, vazen of schalen? Wij kunnen ze goed gebruiken!

U kunt dit bij ons afgeven op:

  • woensdag 4 december van 10.00 – 11.30 uur (tijdens Koffie & Meer)
  • woensdag 11 december van 19.00 – 20.30 uur, bij de ingang van de ruimte aan de Gaslaan, naast de voordeur van de kosterswoning.

Ook vernemen we graag van u als we in uw tuin wat groen mogen komen snoeien. Mogen we bij u langskomen? Laat het ons weten! Stuur een mail naar Cora Hofstee: cora@hofstee.org.

Naast het feit dat we het heel leuk vinden om de lichtjesmarkt weer te organiseren proberen we op deze avond natuurlijk zoveel mogelijk geld op te halen voor de kerk. Vrijwel de gehele opbrengst komt dan ook weer ten goede aan de Ontmoetingskerk. 

We zijn daarom enorm blij met slagerij Dorresteyn die, net als vorig jaar, belangeloos 100 koppen erwtensoep beschikbaar stelt! Noteert u 20 december alvast in uw agenda? 

De lichtjesmarktcommissie

Geplaatst in Nieuws.