Bestel hier uw kerststukje en steun de kerk!

Op vrijdag 20 december is het lichtjesavond in Maarssen-dorp en organiseren we weer de lichtjesmarkt in de Open Hof.

Kom gezellig langs om een mooi kerststukje uit te zoeken of het door u bestelde kerststukje op te halen. Er is keus genoeg: alle stukjes zijn door een team van enthousiaste vrijwilligers gemaakt. De opmaak varieert; in potten, op borden met groen, een kaars en prachtige decoratie. Dit jaar zijn er ook mooi opgemaakte vazen en verkoopt Needed kaarsensetjes waarmee u het koor steunt. Er zit altijd iets leuks voor u bij.

Hoe bestelt u uw kerststukje? 
Dat kan na afloop van de kerkdienst en via het onderstaande formulier. Print het uit, vul uw keuze(s) in en stuur het vóór 16 december naar Cora Hofstee via cora@hofstee.org.
Kunt u niet printen? Direct een mailtje sturen en aangeven wat u wilt bestellen kan natuurlijk ook!

Er zijn stukjes in verschillende prijsklassen. Zo kunt u ook meteen iets leuks voor een vriend of familielid uitzoeken! U kunt uw bestelling tijdens de lichtjesmarkt bij het afhalen contant afrekenen.

De lichtjesmarkt is op 20 december van 17.00 tot 21.00 uur geopend.

Kom gezellig langs voor u het dorp inloopt en zoek alvast een leuk stukje of kaarsensetje uit; voor uzelf, voor een vriend of familielid. Desgewenst mag u het even laten staan, zodat u eerst het dorp in kunt en uw stukje voor het sluiten van de markt op kunt halen. En als u er dan toch bent…. we hebben weer overheerlijke (gesponsorde!) erwtensoep van slagerij Dorresteijn, broodjes worst, glühwein, chocolademelk en zelfgebakken wafels. Kom lekker bij ons eten, dan hoeft u niet te koken en helpt u ons om geld in te zamelen voor de kerk en voor jongerenkoor Needed!

Komt u ook langs? Gezellig!

De lichtjesmarktcommissie

Geplaatst in Nieuws.