Gewoon Gezellig 1 december

Deze keer geen speciale activiteit voor de 1e advent. Onze bezoekers hebben aangegeven dat ze het liefst gewoon een spelletje spelen, een kopje koffie drinken en een praatje maken met elkaar.Om toch vast aandacht aan de kerst te geven is Inge de Vries aanwezig om kerst kaarten te maken met degenen die dat leuk vinden.Voor de “sjoelers” is er goed nieuws: de oproep in Kerk op weg voor een extra sjoelbak heeft resultaat gehad. Ida Verkerk komt ons vandaag een extra sjoelbak brengen. Ida bedankt namens alle deelnemers!Ook zal de Sint vast nog wel langs komen met wat lekkers voor bij de koffie.
Alle aanwezigen krijgen een uitnodiging voor “Samen KERST (avond) VIEREN” op 22 december 2019.Voor de Lichtjesmarkt van de Ontmoetingskerk op vrijdag 20 december 2019 zullen foldertjes uitgedeeld worden. Ook kunt u kerststukken bestellen.
Een ieder is van harte welkom. Gewoon Gezellig 1 december, 14:30 – 16:30 uur in de Open Hof. Wilt u gehaald worden, bel dan met Ingrid Verlaan (564 634 of 06 22826177).

Geplaatst in Nieuws.