Douwe Egberts waardepunten sparen voor de voedselbank!

Al een aantal jaren organiseert de Lionsclub Loosdrecht in de maand december een inzamelactie van DE waardepunten voor de voedselbank.

Douwe Egberts verhoogt het aantal waardepunten en wisselt ze in voor pakken koffie, die aan de voedselbanken worden gedoneerd. De koffie wordt vervolgens wekelijks toegevoegd aan de voedselpakketten voor de ruim 100 gezinnen/mensen in de gemeente Stichtse Vecht die dat heel hard nodig hebben.

De diaconie van de Ontmoetingskerk wil dit project graag steunen. Heeft u waardepunten over, dan kunt u deze (liefst geteld) in de speciale doos doneren in de kerk. De doos voor de punten vindt u in de hal van de Open Hof.

De actie loopt van 1 t/m 31 december daarna zal de diaconie de waardepunten bezorgen bij de Lionsclub Loosdrecht. SPAART U MEE!

Geplaatst in Nieuws.