AKB-2020 goes digitaal!

Zoals al een aantal keren is gemeld zijn de voorbereidingen voor de Actie Kerkbalans 2020 in volle gang. Er komt ook een digitale optie: u ontvangt dan de AKB-post per e-mail en kunt de jaarlijkse bijdrage digitaal doorgeven. 

De druk op de secties wordt steeds groter, omdat er met minder vrijwilligers hetzelfde werk gedaan moet worden. Om deze drukte te verminderen en ook gewoon met de digitale tijd mee te gaan, is er de digitale optie. Uw gegevens zijn bij ons in goed handen: zij worden beveiligd opgeslagen en alleen bevoegde personen krijgen toegang tot uw toezeggingsformulier. 

Afgelopen weken hebben inmiddels zo’n 80 gemeenteleden zich aangemeld. Ons doel is minimaal 150 digitale gevers! Doet u/jij ook mee? Fijn! Vul meteen even dit formulier in of doe dit uiterlijk voor zaterdag 7 december. Bas Visser zorgt ervoor dat u in januari een e-mail krijgt met alle info en instructies voor het digitaal doorgeven van de bijdrage voor Aktie Kerkbalans 2020. 

Het AKB2020 team

Geplaatst in Nieuws.