In Vuur en Vlam Viering (VVV)

Op zondag 8 december is er weer een in “Vuur en Vlam Viering”. We willen ook nu weer vieren dat er een vuur is dat eeuwig brandt. Dit is het vuur, dat mensen aanzet om zich uit naam van de Liefde in te zetten voor de medemens. 

Het thema van deze dienst is ‘Geef Licht’. De dominee is Trinette Verhoeven en het Gospelkoor Reflection o.l.v. Ellen Grevelink werkt mee aan deze dienst. Vanaf 09.30 uur staat de koffie klaar en om 9.45 uur starten we met zingen. U bent van harte uitgenodigd!

Als je niet (meer) gewend bent om de kerk te bezoeken is dit misschien een mooie gelegenheid. Schroom dus niet om ook uw kinderen, buren of collega mee te nemen. Na de dienst kunt u nog even napraten onder het genot van een kopje koffie of thee met wat lekkers. De VVV wordt georganiseerd door een aantal gemeenteleden die samen een gespreksgroep vormen.                              

Geplaatst in Nieuws.