Aktie Kerkbalans 2020 goes digitaal!

Aktie Kerkbalans (AKB) is voor u misschien nog een ‘ver-van-uw-bed show’ en dat klopt; de landelijke start is pas op 18 januari 2020. Achter de schermen zijn de voorbereidingen echter al volop begonnen. Een nieuw decennium betekent ook voor Aktie Kerkbalans een digitale optie, die wij u en jou willen voorleggen: Geeft u dit jaar digitaal voor uw kerk?

De druk op de secties wordt steeds groter, omdat er met minder vrijwilligers hetzelfde werk gedaan moet worden. Voor Aktie Kerkbalans betekent dit concreet drie momenten per huisadres: het brengen en ophalen van de AKB-envelop en het inleveren van de enveloppen bij de Kerkrentmeesters. Om deze drukte wat te verminderen en ook gewoon met de digitale tijd mee te gaan, is er vanaf nu de mogelijkheid om AKB-post per e-mail te ontvangen en de jaarlijkse bijdrage digitaal door te geven. 

Wilt u dit? Fijn! Vul meteen even dit formulier in of doe dit uiterlijk voor zaterdag 7 december. Uw e-mailadres wordt vanzelf toegevoegd aan een database-bestand. Bas Visser zorgt ervoor dat u in januari een e-mail krijgt met alle info en instructies voor het digitaal doorgeven van de bijdrage voor Aktie Kerkbalans 2020. 

Het AKB2020 team

Geplaatst in Nieuws.