Heb jij je al opgegeven voor de Levende Adventskalender?

In de december willen we aan elkaar wat licht en warmte geven en op een open manier met elkaar delen wat advent betekent. Dat doen we dit jaar samen met de Ark en de Ichthus gemeente. We hopen op vele adventsdeuren in Maarssen! Wil je ook meedoen of heb je vragen? Neem dan even contact met ons op:

Marion de Vries – tel. 06 55 76 46 83 – mariondevries2@gmail.com
Ds. Ina de Boon – tel. 0346 216160 – c.deboon@gmail.com
Naomi van Woudenberg – tel. 06 24 49 07 55 – naomi.vwr@gmail.com

Eerder verschenen bericht in de nieuwsbrief

Dit jaar in heel Maarssen een Levende Adventskalender!

Adventskalenders, je kent ze waarschijnlijk wel. Een kartonnen plaat met 24 deurtjes, 
elke decemberdag doe je een luikje open en zie je een mooi plaatje of er zit soms een chocolaatje in. 

In Maarssen gaan we dit jaar weer een “Levende Adventskalender” organiseren waarbij je op vooraf afgesproken plekken elke dag in december een adventsdeur kunt openen voor een praatje, een kopje koffie, een mooi adventsgedicht of zelfs een diner.

Na het succes en de mooie ontmoetingen vorig jaar in de Ontmoetingskerk gaan we de Levende Adventskalender dit jaar met alle wijkgemeentes (de Ark, Ichthus, Ontmoetingskerk) organiseren! Om dit te realiseren zijn wij op zoek naar adventsdeuren.  Het zou leuk zijn als we alle dagen in de adventstijd een adres hebben waar we welkom zijn. Wil jij gastheer of gastvrouw zijn? Geef je dan op bij Ds. Ina de Boon, Marion de Vries of Naomi van Woudenberg. Je kan aangeven of je in de ochtend (10.00 -11.30 uur), middag (14.30 – 16.00 uur) of avond (19.30 – 21.00 uur) jouw adventsdeur openzet. 

Deze tijd mag je geheel zelf invullen! Gezellig een kopje koffie/thee drinken met je gasten, maar als je iets wilt delen dan kan dat zeker ook. Denk bijvoorbeeld aan een (bijbel)verhaal, een hobby, muziek, een gerecht of gedicht. 

In de december willen we zo aan elkaar wat licht en warmte geven en op een open manier met elkaar delen wat advent betekent. We hopen op vele adventsdeuren in Maarssen!

Met een vriendelijke groet,
Marion de Vries
Ontmoetingskerk

Ds. Ina de Boon
De Ark

Naomi van Woudenberg
Ichthus 

Geplaatst in Nieuws.