Film: The Leisure Seeker

Ella en John besluiten de zorg van hun artsen en hun volwassen kinderen te ontvluchten. Hij heeft Alzheimer, maar is nog goed te been, zij is fragiel maar heeft veel pit. Aan boord van hun camper – de Leisure Seeker – trekken ze van Boston naar Key West, om de vakanties uit hun jongere jaren een laatste keer na te bootsen.  Ze beleven momenten van extase en angst en vinden hun passie voor het leven en de liefde terug, tijdens deze reis vol verrassingen.

Zoals in het laatste nummer van Kerk op weg is aangekondigd zal de film “The Leisure Seeker” op woensdag 6 november worden vertoond.

Opgave hiervoor is mogelijk bij Margreet Riemersma, tel. 570 449 of margreetriemersma@casema.nl

De andere data voor dit seizoen zijn: 8 januari, 4 maart en de laatste op 6 mei.

Geplaatst in Nieuws.