Startweekend 14+15 september : Een goed verhaal!

Zaterdag 14 september : ‘Fietsen met een goed verhaal’

Op zaterdag 14 september organiseren we een activiteit voor iedereen : gezellig fietsen met elkaar met aansluitend een heerlijke maaltijd en dat allemaal voor maar € 7,50 per volwassene en € 5 per kind. En om het echt iedereen naar het zin te maken, is er weer de fantastische wisselbeker! Mensen die niet ‘kunnen’ fietsen worden met de auto opgehaald. Er is voor hen een alternatieve activiteit.

We starten om 15:30 uur in Kerkcentrum Open Hof. Na het fietsen en eten is er een bijzondere ‘BINGO met een goed verhaal’. Het bijzondere aan deze bingo is, dat alle prijzen een goed verhaal hebben. We hebben jouw hulp hierbij nodig! Ligt er op jouw zolder of in jouw schuur een prachtig voorwerp met een goed of grappig verhaal? En wil je dit beschikbaar stellen als prijs? Geef dit door aan Myriam Verhoef (06 3617 8156)

Opgeven voor ‘fietsen met een goed verhaal’ kan t/m 8 september via dit website-formulier of via een email naar Myriam Verhoef: mmrverhoef@casema.nl. Graag aangeven met hoeveel volwassenen/kinderen je mee wilt doen en of je wel of niet kunt fietsen.

Zondag 15 september

Aan het thema “Een goed verhaal” willen we graag een verkiezing verbinden: Wat is uw/jouw meest favoriete Bijbelverhaal? We vragen iedereen, jong en oud, om verhalen te nomineren. Wat zijn voor jou, voor u de mooiste, indrukwekkendste of meest geliefde verhalen uit de Bijbel? Van alle inzendingen stellen we een Ontmoetingskerk-top-10 samen. De meest geliefde verhalen zullen het komende seizoen centraal staan in een kerkdienst. Hoe doe je mee? Door deze zomer te reageren via e-mail, app, telefoon of brief. Iedereen mag tenminste één en maximaal drie verhalen noemen. Stuur uw of jouw lijstje naar Cora Hofstee, cora@hofstee.org of schrijf: Straatweg 176 A, 3603 CT Maarssen of bel/app 06-22281449

Teken- schilder- en plakwedstrijd: Mijn favoriete Bijbelverhaal
Houd je van tekenen, schilderen of plakken? En weet je een verhaal uit de Bijbel, dat je heel mooi vindt? Pak dan je potloden of stiften of verfdoos of plakspullen en maak een mooie tekening, schilderij, plakwerk, installatie of mobile. Als je die na de zomervakantie inlevert voor of na de dienst bij de leiding van de kindernevendienst, maken we er op de startzondag een tentoonstelling van in de kerk. Voor de allermooiste uitvoering is er een prijs. Aan de wedstrijd kunnen kinderen meedoen tot en met groep 8. Maar als je ouder bent en je wilt ook graag meedoen, dan mag dat natuurlijk ook! Schrijf alleen op de achterkant je naam, adres en leeftijd. Alle inzendingen zijn welkom! Behalve tijdens de zondagse viering kun je je werk ook inleveren bij Lucia de Vries-Woltjes, Vechtensteinlaan 30, tel. 06-11950641.

Viering op zondagmorgen
De vraag, die centraal staat is op deze zondagmorgen: Op welke manier willen wij met elkaar gemeente zijn? En welk verhaal hebben wij zelf te vertellen bij die vraag? Als u daar nog een gedachte over heeft of een steentje aan wilt bijdragen kunt u dat sturen naar: cora@hofstee.org. Ieder idee is welkom!

Dat geldt ook voor het doorgeven van eventuele vacatures in groepen, commissies of kringen. Ook dat willen wij op de een of andere manier benoemen en de ruimte geven. Het heeft alles te maken met die hierboven gestelde vraag: Op welke manier willen wij met elkaar gemeente zijn?

Geplaatst in Nieuws.