Feestweek dorpskerk Maarssen 500 jaar van 8 t/m 14 september

Op zondag 8 september zijn er om 09.30 en 11.30 uur feestelijke diensten waarin de vier predikanten van PKN Maarssen voorgaan. Tussen de diensten is er koffie, thee en limonade voor ontmoeting. U wordt verzocht zoveel mogelijk te voet of op de fiets te komen.

Dinsdagavond 10 september staat in het teken van de historie van de dorpskerk met lezingen over de kerk, het interieur en het orgel. Om 19.30 uur wordt er koffie e.d. aangeboden.

Donderdagavond 12 september is de culturele avond met vier optredens van klassiek tot modern. Een zeer gevarieerd programma. Om 19.30 uur wordt er koffie aangeboden.

Als afsluiting van de feestweek staat de kerk op zaterdag 14 september vanaf 10.00 uur open in het kader van Open Monumentendag met rondleidingen, oudhollandse ambachten en spelletjes. Ook wordt er om 12.00 uur een lunch aangeboden aan oud-predikanten, oud-kosters en genodigden.

Eenieder is van harte uitgenodigd om deze activiteiten – die door de drie wijkgemeenten zijn voorbereid – bij te wonen. Voor meer informatie zie www.dorpskerkmaarssen.info.

Geplaatst in Nieuws.