Fietsen met een goed verhaal!

Startweekend 2019

Zaterdag 14 en zondag 15 september is het startweekend van het nieuwe kerkseizoen! Op zaterdag 14 september organiseren we een activiteit voor iedereen, namelijk ‘Fietsen met een goed verhaal’.

We gaan gezellig fietsen met elkaar met aansluitend een heerlijke maaltijd en dat allemaal voor maar € 7,50 per volwassene en € 5 per kind. En om het echt iedereen naar het zin te maken, is er weer de fantastische wisselbeker!

Mensen die niet ‘kunnen’ fietsen worden met de auto opgehaald. Er is voor hen een alternatieve activiteit.

We starten om 15:30 uur in de Kerkcentrum Open Hof. Na het fietsen en eten is er een bijzondere ‘BINGO met een goed verhaal’. Het bijzondere aan deze bingo is dat alle prijzen een goed verhaal hebben. We hebben jouw hulp hierbij nodig! Ligt er op jouw zolder of in jouw schuur een prachtig voorwerp met een goed of grappig verhaal? En wil je dit beschikbaar stellen als prijs? Geef dit door aan Myriam Verhoef (06 3617 8156)

Opgeven voor ‘fietsen met een goed ver-haal’ kan t/m 8 september via onderstaand formulier of via een email naar Myriam Verhoef: mmrverhoef@casema.nl. Graag aangeven met hoeveel volwassenen/kinderen je mee wilt doen en of je wel of niet kunt fietsen.

Op zondag 15 september is er om 10:00 uur startdienst in de Open Hof. Ook de startdienst heeft als thema: ‘een goed verhaal’ en ons fantastische eigen combo verleent haar medewerking. Aansluitend is er tot 13:00 uur nog een activiteit voor jong en oud.

Vriendelijke groeten,
de startweekend’cie: Myriam Verhoef, Marion de Vries en Wilma Ramaker

Geplaatst in Nieuws.