Gewoon Gezellig Pannenkoeken eten 2 juni 2019

Op 2 juni jl. wat er met Gewoon Gezellig een bijzonder uitje naar de Pannoenkoekenbakker aan de Maarseveense Plassen. Onder de ruim 30 aanwezige gasten waren ook Gijs en Nel van Doorn. Gijs is de tuinmannen van Doornburgh die Gewoon Gezellig (en Koffie & Meer) heeft voorgedragen voor een gift, die onze wijkgemeente in september vorig jaar mocht ontvangen.

We verzamelden om 14.30 uur in de Open Hof om met een kopje koffie of thee de middag te starten. We vertrokken met de auto’s van de aanwezige Gewoon Gezellig vrijwilligers naar de Pannenkoekenbakker waar we hartelijk welkom werden geheten. Onder het genot van een drankje werd de pannenkoek bestelling opgenomen en weinig later zaten we allemaal te smullen. Intussen werd er nog een drankje geserveerd. Besloten werd met een ijsje of een kop koffie/thee. We hebben Iefke Maan (ze werkt in de keuken bij de Pannenkoekenbakker) in het zonnetje gezet omdat ze deze middag zo voortreffelijk voor ons heeft geregeld. Rond 18.00 gingen we huiswaarts, degenen die altijd worden gehaald / gebracht werden keurig thuis gebracht. De anderen werden afgezet bij de Open Hof. Er was zelfs een iemand met de regio taxi gekomen. De gasten en vrijwilligers waren erg enthousiast over deze middag. Op de fotos kunt u zien hoe gezellig het was!

Alle vrijwilligers Gewoon Gezellig, Iefke en haar vader Leendert Jaap en natuurlijk de Tuinmannen van Doornburgh: allen hartelijk dank voor het mogelijk maken van deze geweldige GEWOON GEZELLIG!

dav
dav
Geplaatst in Nieuws.