Huiskamerbijeenkomsten sectie 2

Dinsdag 14 mei zijn er in sectie-2 een tweetal huiskamerbijeenkomsten geweest, één in de ochtend en de andere in de avond. Het onderwerp was, “een goed gesprek begint met een goed verhaal”. Er waren nogal wat afzeggingen voor zowel ochtend als avond bijeenkomst. Daardoor was de opkomst helaas minder dan we gewend waren. Maar het heeft geen invloed gehad op de kwaliteit van de verhalen die we elkaar vertelden. Allen vertelden we een verhaal uit ons leven dat relatie had met ouders, opvoeding, kerk en geloof. Soms begon men wat aarzelend maar door de vragen van de ander werd die aarzeling snel overwonnen en vertelde men met enthousiasme over zijn of haar levenservaringen. Daar waren ook ontroerende en emotionele momenten bij. Ook herkenning bij de ander met name over de opvoeding van ouders in relatie tot kerk en geloof. De ochtend en avond werden afgesloten met een gedicht. Restte ons de gastgezinnen te bedanken voor hun gastvrijheid.

Met vriendelijke groet,
Pieter Quakkelaar, 0346 574738

Geplaatst in Nieuws.